fbpx

Найкрасивіший чоловік світу Богдан Юсипчук розповів, чи вільне його серце

Стиль життя 14:35, 21.06, 2018

Актор театру і кіно, найкрасивіший чоловік світу та віднедавна суддя реаліті "Модель XL" косівчанин Богдан Юсипчук у прямому ефірі "Сніданку з 1+1" поділився із глядачами враженнями від перших днів роботи на знімальному майданчику проекту.

Як розповідає найкрасивіший чоловік планети за версією конкурсу Mister Sea World 2018 Богдан Юсипчук, він був вражений кількістю розкішних та пишних жінок, які прийшли на кастинг проекту, передає ТСН.

"Під час проведення кастингу я був шокований такою великою кількістю фантастичних жінок, які вийшли зі своєї зони комфорту та прийшли на кастинг проекту. Я прагну в нашому шоу навчити жінок любити та поважати себе. У дівчини може бути недосконала фігура, але якщо вона вміє зачарувати тебе в бесіді, з нею є про що поговорити, то чоловік обов’язково зверне на неї увагу. А на нашому кастингу я зустрічав тільки таких жінок", – поділився Юсипчук.

Також Богдан Юсипчук розповів, які жінки надихають його та якими якостями має володіти дівчина, щоб пройти до наступного етапу конкурсу:

"Для мене важливо, щоб дівчата вміли розвиватися, тому що одна краса, особисто для мене, нічого не варта. У нас на кастингу були дівчата, які неймовірно виглядали, але в їхніх очах не було жаги до перемоги. Я прагну побачити результат – трансформацію учасниць, адже вони прекрасні, але ще є куди розвиватися",  додав суддя.

Окрім того, актор розповів про суперечки між суддями з приводу вибору учасниць:

"Андре Тан після перших знімань сказав мені, що має відчуття, ніби я завжди з ними працював. Мені швидко вдалося стати частиною команди, чому я безмежно радий. Ми часто сперечаємося із суддями і намагаємося переконати одне одного у виборі дівчат, але це змушує нас ще більш прискіпливо оцінювати роботу учасниць, а це йде лише на користь проекту",  прокоментував Богдан Юсипчук.

Актор також відкрив подробиці особистого життя:

"Моє серце зараз вільне, адже я не уявляю, яка дівчина витримає мій графік. Останніми днями на сон у мене було декілька годин, адже я поєдную зараз знімання у проекті "Модель XL", у серіалі "Ментівські війни. Харків", який вийде цієї осені на телеканалі "2+2", а також незабаром розпочну роботу над одним повнометражним фільмом". 

КУРС писав, що пишна модель з Франківська Марія Павлюк стала обличчям відомого бренду

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: