fbpx

Не львівським єдиним: біля Городенки незаконно висипали сміття з Косова. ВІДЕО

Суспільство 16:22, 06.10, 2017

Сміття з Косова незаконно висипали сьогодні біля Городенки. У горах, кажуть, "троха затісно".

Як повідомив голова РДА Роман Жичицький, зранку на гарячому зловили сміттєвоз, який незаконно висипав відходи із Гуцульщини на полігоні за Котиківкою, пише газета "Край".

Поліція затримала вантажівку, за словами начальника райвідділу Сергія Смижука, слідство триває. 

Водій затриманого сміттєвоза каже, що лише виконував вказівку.

"Зранку сказали відвезти в Городенку. Машина гружена стояла. Не питався навіть куди. Нагрузили все і попросили, щоб скоріше вернувся, тому що приватний сектор у нас там, в Косові, – каже водій. – Приїхав, висипав".

Нагадаємо, 28 вересня у Долинському районі затримали дві вантажівки з львівським сміттям, після чоло поліція встановила блокпост на межі Івано-Франківської та Львівської областей.

Раніше КУРС писав, що у селі Липовиця Рожнятівського району місцеві мешканці знайшли несанкціоноване сміття.

Кілька випадків скидання львівського сміття на Прикарпатті трапилося навесні і влітку цього року.

Так, у селі Микитинці Івано-Франківської міськради скинули близько 120 тонн львівського сміття. До цього невідомі фури привезли і вивантажили в селищі Ланчин Надвірнянського району купи сміття. В ніч з 23 на 24 червня у селі Тарасівка Тлумацької ОТГ з’явилося п'ять величезних куп сміття. Серед сміття люди знайшли багато чеків з львівських магазинів.

В ніч на 30 червня щонайменше дві вантажівки зі сміттям зі Львова розвантажилися на околиці Галича. При поверхневому огляді виявили квитанції про оплату за компослуги, на яких були зазначені львівські адреси. 

Після таких випадків на в’їзді в Івано-Франківську область поліція пообіцяла цілодобові заслони та перевірятиме великовагові автомобілі. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: