fbpx

Новий логотип Івано-Франківська винесли на сесію міськради

Суспільство 14:01, 27.12, 2018

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради виніс на розгляд сесії рішення "Про затвердження бренду міста Івано-Франківська".

"За" проголосували 11 членів виконавчого комітету, двоє – утрималися.

Нагадаємо, конкурс на найкращий логотип міста вже намагалися провести у січні. Тоді за логотип-переможець проголосували 419 франківців. Проект логотипу мала затвердити сесія міської ради. Але після кепкування користувачів соцмереж з обраного логотипу та висміювання його у Вікіпедії у мерії вирішили не виносити проект рішення на сесію ради та провести повторне голосування.

У березні відбулося голосування за елемент, який має стати мотивом для створення офіційного логотипу міста. Іванофранківцям запропонували обрати не готовий логотип, а елементи, які мали б на ньому бути: ратуша, Бастіон, Палац Потоцьких чи елемент вишивкиФранківці обрали вишивку.

У травні оголосили конкурс на розробку бренду Івано-Франківська. Технічні завдання розробив ПРОМІС, посилаючись на прагнення громади та стратегію розвитку міста загалом. Свої пропозиції подавали всі охочі. Конкурсна комісія обрала 6 ідей-фіналістів, з яких 20 вересня обрали переможця. Переміг варіант, запропонований Ігорем Гуцуляком.

12

Обраний логотип одразу нищівно висміяли в франківських групах у фейсбуці як найгірший із тих, що були запропоновані на розгляд комісії. А міський голова заявив, що обирали поважні люди. І він подібний на хрестик і ратушу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: