fbpx

Облрада не погоджується віддати локомотиворемонтний завод на приватизацію

Суспільство 11:39, 10.06, 2016

Прикарпатські депутати підтримали звернення до вищих органів державної влади про незгоду із приватизацією ПрАТ "Івано-Франківський локомотиворемонтний завод".

Звернення на сесії Івано-Франківської облради зачитав депутат Віктор Шевченко.

"Перманентний тиск, створення штучних перепон у виробничій діяльності, намагання змінити голову правління, що ознаменувалося врешті-решт невдалою спробою силового захоплення ПрАТ "Івано-Франківський локомотиворемонтний завод", змушують громадськість у все більшій мірі вести мову про цілеспрямовану роботу над зумисним доведенням до банкрутства з метою подальшої дармової приватизації донедавна успішного підприємства. Ще більш кричущим є той факт, що відбувається все це не лише за мовчазної згоди окремих високопоставлених чиновників, а й народних депутатів України та держслужбовців виконавчої вертикалі на місцях", – йдеться у зверненні.

Депутати вимагають від уряду вилучити завод з переліку об’єктів, які підлягають приватизації, і дати належну правову оцінку ситуації. 

Нагадаємо, з закликом захистити підприєство до облради зверталися працівники локомотиворемонтного заводу. Недавнє призначення нового директора заводу обернулося скандалом. У мерії Франківська заявили про рейдерство, але в ОДА жодного рейдерства на заводі не помітили

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: