fbpx

Організатори TEDxIvanoFrankivsk оголосили англомовного спікера

Суспільство 11:56, 06.05, 2019

Організатори конференції TEDxIvanoFrankivsk представили п'ятого з десятки спікерів. Ним став волонтер Корпусу Миру США в Україні та працівник Управління інвестиційної політики Івано-Франківської міської ради Ерік Файн.

Нагадаємо, 15 червня в університеті Короля Данила відбудеться П'ята конференція TEDxIvanoFrankivsk. Її темою стане "Інша сторона" – кожен зі спікерів розповідатиме про невідому досі суспільству сторону свого успіху чи діяльності

Раніше організатори розповіли про чотирьох запрошених спікерів, серед яких відома українська письменниця і сценаристка Катерина Бабкіна, доктор філософії, доцент кафедри економіки Школи менеджменту Уезерхед при Університеті Кейс Вестерн Резерв (США) Роман Шеремета, керівник ІТ-компанії Lotatech Андрій Черніков та засновниця відкритої сімейної мануфактури по виготовленню шкіряних речей "Shuflia" та майстерні "Bukvica" Наталія Найда.

Ще одним спікером буде американець Ерік Файн. Закінчив Єльський університет з двома ступенями  бакалавра економіки та бакалавра з геології та геофізики. У своєму університеті також проводив дослідження з сейсмології. Був у команді з лижних перегонів і грав у хокей.

Після закінчення Єльського університету Ерік переїхав до Чикаго, де працював консультантом з питань управління та фінансів. Розробляв проекти, пов'язані з ціноутворенням, фінансовим аналізом та стратегічним плануванням для Fortune 500 Corporations. Також волонтерив у політичній кампанії, розробляючи фінансові прогнози і створюючи бази даних донорів для фандрайзингу.

На цей час Ерік Файн працює в Управлінні інвестиційної політики Івано- Франківської міської ради як волонтер Корпусу Миру США в Україні.

Він молодий, успішний інтелектуал, який працює на розвиток і благо Івано-Франківська. Він знає наше місто зовсім з "іншої сторони", про яку розкаже на конференції TEDxIvanoFrankivsk.

Продаж квитків за посиланням  >>.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: