fbpx

Першокласники із Рогатинщини пройшли вишкіл із катання на лижах у ТК "Буковель". ФОТО

Суспільство 17:11, 13.03, 2018

У рамках соціального проекту благодійного фонду "Новий Івано-Франківськ", з ініціативи народного депутата України від партії "УКРОП" Віктора Шевченка, першачки з Рогатинського району мали можливість досхочу відпочити на найбільшому зимовому курорті України.

Та найголовніше: усі вони навчились кататись на лижах. Освоювати захопливий вид спорту діткам допомагали досвідчені інструктори.

"Після нашого уроку дітлахи освоюють основи. Вони впевнено стоять на лижах, а деякі навіть уже можуть самостійно кататиСЬ на схилі", – каже інструктор Вадим.

Більшість із цих дітлахів у Буковелі вперше. Тим паче, вперше вчаться стояти на лижах. Тому емоцій у всіх – дуже багато.

"Діти дуже задоволені. Більша частина навчилась їздити на лижах. Спочатку були невпевнені спроби, але за кілька годин роботи із інструкторами у всіх все вийшло", – каже вчителька 1 класу Потіцької Школи Наталя Пилипів.

Цих вихідних Буковель приймав першокласників із  Заланівської, Яглуської, Фразької та Потіцької шкіл.

"Ми маємо опікуватись нашими дітками, якщо хочемо виховати справжніх патріотів-українців, здорову націю, яка стане основою нашої країни. Я переконаний, що той фундамент, який ми зараз даємо дітям, потім сторицею повернеться для України", – сказав народний депутат України Віктор Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: