fbpx

Підрядник пояснив, чому запропонував таку низьку ціну за міст на Пасічну

Суспільство 14:49, 21.09, 2017

Виконувач обов'язків директора ТОВ «Мостобудівельний загін №112» Сергій Порожнюк на засіданні виконавчого комітету в Івано-Франківську пояснив, що компанія запропонувала таку ціну, щоб закріпитися у регіоні.

Сергій Порожнюк повідомив виконавчому комітету, що на сьогодні ТзОВ "Мостобудівельний загін №112" має 4 об’єкти, загальний бюджет яких близько 100 млн грн. Він також продемонстрував світлини збудованих раніше мостів у Києві.

На запитання міського голови Руслана Марцінківа, чому так впала ціна на будівництво, Порожнюк відповів, що компанія планує виконувати роботи власною технікою. 

"В нас є великий потенціал, свої прилади, які ми готові використовувати собі в ноль, щоб тільки закріпитися в цьому регіоні",  сказав Порожнюк.

Нагадаємо, 13 вересня фірма ТОВ "Мостобудівельний загін №112" запропонувала найнижчу ціну в аукціоні на будівництво моста через Бистрицю Солотвинську в Івано-Франківську. Фірма обіціяє збудувати міст за 120 мільйонів гривень, це на 86 мільйонів гривень менше очікуваної вартісті закупівлі. 

Як писав КУРС, фірма "Мостобудівельнйи загін №112" наближена до екс-нардепа від Партії регіонів Володимира Продивуса.

Порожнюк додав, що після підписання контракту компанія протягом двох тижнів завезе техніку та приступить до робіт.

Руслан Марцінків зазначив, що контракт може бути підписаний у жовтні.

Як писав КУРС, будівельні роботи будуть проводитися у три етапи. Перша черга – будівництво транспортної розв’язки на вулиці Надрічній, друга черга – будівництво вулиці Хіміків, третя – будівництво самого моста.
Камінь під будівництво нового моста через Бистрицю Солотвинську до мікрорайону "Пасічна" урочисто заклали 6 травня минулого року. Іванофранківці обрали назву моста інтернет-голосуванням – зі 150 варіантів понад 50% голосів отримала назва "Галицький".
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: