fbpx

Премія та концерт Табакова: мер Марцінків подякував вчителям Франківська як батько учня

Суспільство 19:55, 03.10, 2018

В Івано-Франківському драматичному театрі освітяни приймали сьогодні вітання з Днем вчителя.

Привітати вчителів Івано-Франківська прийшов міський голова Руслан Марцінків.

"Низько вклоняюся всім вам як міський голова і як батько учня Української гімназії №1. Кожен з вас робить диво на своєму місці. Всі ми мали свого вчителя, який був поруч та допомагав нам стати тим, ким ми є зараз. Й продовжуєте повчати нас протягом всього життя, ким би ми не стали. Бо для вас назавжди учні", – зазначив мер.

Також він додав, що вважає досягненням міської влади те, що зарплатня освітянам виплачується вчасно. Окрім того, місто знайшло кошти, щоб виплатити премію до Дня вчителя у розмірі 50% від окладу.

У місті працюють 4322 педагоги, які навчають дітей у 98 закладах освіти. Це не лише дитсадки та школи, а й заклади позашкільної освіти, професійно-технічні навчальні заклади тощо. Й цьогоріч вперше за багато років з міського бюджету виділили понад 100 млн гривень на ремонти цих закладів. Також міська влада активно співпрацює з НЕФКО, за програмою енергетичної модернізації закладів освіти, пише прес-служба міського голови.

На заході вручили педагогічну премію імені Богдана Ступарика, а також подяки міського голови та грамоти виконавчого комітету.

А 24 жовтня освітяни отримають ще один подарунок від міського голови – концерт Павла Табакова в обласній філармонії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: