fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Культура
  • Епатажний концерт групи "Хамерман знищує віруси" обернувся кримінальним провадженням за хуліганку – керівників Porto Franko викликають в поліцію

Епатажний концерт групи "Хамерман знищує віруси" обернувся кримінальним провадженням за хуліганку – керівників Porto Franko викликають в поліцію

Культура 18:31, 15.06, 2018

Вчорашній концерт "ХЗВ", на якому соліст групи Володимир Пахолюк вийшов на сцену лише у шкарпетці на члені, обернувся скандалом і кримінальним провадженням, розпочатим за ст. 296 ч. 2 ККУ.

Як писав КУРС, гурт "Хамерман Знищує Віруси" з китайським хором "Дін-Дон" учора дали концерт на локації фестивалю Porto Franko у Палаці Потоцьких. Івент був закритою подією із обмеженням по віку 21+. Виконавці вийшли на сцену фактично роздягнуті, заледве прикривши статеві органи. У мережі спалахнув скандал, який швидко підхопили керівники міста – міський голова Руслан Марцінків і секретарка міської ради Оксана Савчук. Вони звинуватили артистів у порушенні норм моралі і замаху на християнські цінності. Марцінків пообіцяв, що місце концерту освятять. 

Нагадаємо, 13 червня, у Франківському драмтеатрі відбулася скандальна вистава віденського балету "Oh, Magic" з оголеними артистами та роботами, яка теж викликала жваве обговорення у соцмережах.

Як виявилося, на цьому скандал не вичерпався. За скаргою невідомих осіб правоохоронці зареєстрували кримінальне провадження за ст. 296, ч. 2 – хуліганські дії, вчинені групою осіб. В поліцію для подачі пояснень сьогодні викликали керівників фестивалю Porto Franko Володимира Гайдара, Ростислава Держипільського, Романа Григоріва. 

"Христос вмер за всіх людей, а не лише за тих, які нам шиють зараз хуліганку… Це хєрня повна",  прокоментував ситуацію учасник гурту "Хамерман Знищує Віруси" Володимир Пахолюк.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: