fbpx

Розгляд апеляції "стоматолога-різника" перенесли

Суспільство 11:07, 02.09, 2016

Сьогодні мало розпочатись засідання Апеляційного суду Івано-Франківської області у справі місцевого стоматолога Ігоря Вуйціва, якого засуджено за жорстоке подвійне вбивство із розчленуванням тіл убитих (ч. 2 ст. 115 ККУ). Але в суд не з'явився один з адвокатів Вуйціва, тому суд перенесли.

«Заперечую проти слухання справи, у захисника Зоренко, вчора ввечері виникли непередбачувані обставини і вона сьогодні не може бути присутня. Є відповідні підтверджуючі документи» – повідомила адвокат Вуйціва.

Ігор Вуйців додав, що хоче, щоб його представляли обидва адвокати.

Прокурор і потерпілі наполягали на розгляді справи сьогодні.

 «Ми не можемо порушити право на захист Ігоря Вуйціва".  – відповіла суддя.

Справу перенесли на 14 вересня.

Нагадаємо, не так давно в Івано-Франківському міському суді завершився розгляд справи так званого "стоматолога-різника". 31-річний франківський дантист визнаний винним у вбивстві та розчленуванні тіл двох своїх товаришів по чарці та засуджений на довічне позбавлення волі.Головними фігурантами цієї резонансної справи були місцевий стоматолог Ігор Вуйців та його подруга Юлія Бойко. Майже півтора року їх судили за особливо важкий злочин – подвійне вбивство з розчленуванням, що був скоєний в обласному центрі Прикарпаття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: