fbpx

Руслана разом з вихованцями "Артек Буковель" передала мирне послання світу. ВІДЕО

Стиль життя 14:22, 17.06, 2015

Діти, які святкували ювілей "Артеку" на Прикарпатті в "Буковелі", побажали усім країнам Землі, включно з Росією, миру, щастя і світла.

Про це Руслана написала на своїй сторінці у Фейсбук.

"Найбільшим враженням від виступу в "Артек-Буковель" в Карпатах стало те, що вдалося зробити послання в майбутнє. Я запропонувала всім присутнім дітям зробити послання тінейджерам всієї планети. 

Якби була така капсула, ми би закопали її глибоко-глибоко в землю, щоби наша ідея "виросла" до неба.

Я сказала, що ми хочемо зробити таке своєрідне послання в майбутнє. Звучало воно дуже просто. Це була всього-на-всього одна фраза: "Ми бажаємо Миру, Щастя і Максимум Світла". Після цього я протягом понад 5 хвилин перераховувала країни світу: коли я називала країну, "артеківці" в Буковелі у відповідь говорили "Ми бажаємо Миру, Щастя і Максимум Світла". Серед країн була і Росія.

Незважаючи на підступність, кривду і агресію, якої Росія завдала Україні, дітям я запропонувала на їх власний розсуд побажати Миру, Щастя і Максимум Світла Росії. Всі діти в один голос гукнули: "Росії Миру, Щастя і Максимум Світла".

Коли російська пропаганда продовжує говорити про Україну ганебні речі, мені хочеться Путіну в Кремль надіслати те, що сьогодні відбулося в серці Карпат, коли тисячі дітей побажали в тому числі і Росії Миру і Щастя", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора у Артек Буковель відбулося святкування 90-ї річниці заснування табору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: