fbpx

У міському парку Франківська реконструюють мости та облаштують "алею закоханих"

Суспільство 16:33, 24.11, 2017

Про роботу комунального підприємства "Центр розвитку міста та рекреації" прозвітувала сьогодні на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради директор підприємства Руслана Василюк.

Цього року провели 22 закупівлі через "Прозорро" на 12 мільйонів, і економія склала 1 млн грн. У планах цього року завершити облаштування старих алей у міському парку.

Наразі вже є проекти реконструкції мостів у парку та на міському озері на наступний рік.

Також наступного року біля літньої естради у парку зроблять накриття. "Нам пропонували конструкції або страшенно дорогі, або недолугі. Будемо ще думати", – сказала Руслана Василюк.

Цього року вдалося почистити озера у парку, а також "відстійник" біля міського озера. Для цього закупили спеціальне обладнання.

"Ми тебе в Бучу відправимо. Там хоч і багато тролів, але парк гарний",  пообіцяв Руслані Василюк програму обміну досвідом мер Руслан Марцінків.

Мер похвалив керівницю КП і зазначив, що до деяких проетів, як-от облаштування "Кімнати матері і дитини", чоловік би не додумався. Відкрити кімнату, де мами могли би зупинитися, погодувати і перевдягнути малюків, планують ще до кінця року.

"Я за збільшення кількості жінок у владі. Я  за жінок на посадах!"  відзначив роботу Руслани Василюк мер.

Також "Центр розвитку міста та рекреації" працює над збільшенням туристичної привабливості міста.

"Парк гарний, він оновлюється. Але так, щоб сказати "вау!",  то такого нема. Треба щось таке, як "міні-Прикарпаття" у мініатюрах, коли заходиш у сам парк",  запропонував Марцінків.

Заступник міського голови Олексій Кайда пропонував облаштувати "алею закоханих", яка буде закінчуватися "Кімнатою матері і дитини". Руслана Василюк повідомила, що така алея вже запланована. Там будуть і герої казок, і молодята будуть висаджувати калину.

Руслана Василюк зазначила, що наразі в пошуках неповторних ідей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: