fbpx

Справа Михайлової: порушниця провини не визнає і скаржиться на патрульних

Суспільство 10:11, 15.11, 2017

В Івано-Франківському міському суді триває розгляд справи винуватиці ДТП з потерпілими Тетяни Михайлової щодо одного із її адміністративних правопорушень.

Нагадаємо, 23 липня правоохоронці вдруге затримали Михайлову, яка в стані алкогольного сп’яніння кидалася під автомобілі та нападала на працівників наркодиспансеру. Тоді патрульні склали на порушницю три адмінпротоколи: за ст. 173 (Дрібне хуліганство), ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУпАП.

Згодом медики заборонили слідчим спілкуватися із Михайловою, оскільки, за їхніми словами, вона перебуває на лікуванні.

На минулому засіданні адвокат Михайлової заявив, що жінка не може з’явитись на суд, оскільки все ще перебуває на лікуванні. Тоді суддя Олег Лазарів сказав, що цю інформацію перевірять та дізнаються, скільки часу необхідно хворій. Сьогодні на засідання з’явилась і Тетяна Михайлова. Вона заявила, що відводів і претензій не має, пише Галицький кореспондент

"В той день через депресію у мене був зрив. Я казала, що мені необхідна допомога, а поліцейські тільки поглиблювали цей стан. Вони покликали журналістів і інших поліцейських. Мене почали всі знімати. Це призвело до того, що мені довелось лікуватись. Я не визнаю своєї вини", – заявила Михайлова.

Суддя Олег Лазарів сказав, що зараз у нього є протоколи та довідки з лікарні та пояснення патрульних.

"Також суду надали диски із записами з місця події, а ще документи щодо лікування Михайливої. Нам треба переглянути тільки диски", – пояснив суддя.

Оскільки на сьогоднішньому засіданні не було змоги переглянути відеозапис, то суд вирішили перенести на 24 листопада о 14:00.

Нагадаємо, 31 березня цього року на вул. Криховецькій Тетяна Михайлова на BMW X5 на великій швидкості перетнула подвійну лінію, виїхала на зустрічну смугу і збила трьох людей, серед яких патрульний поліцейський. Жінка втекла з місця аварії. Коли її затримали, поводилась агресивно та лаялась. Тест на алкоголь показав 1,85 проміле. 12 квітня Апеляційний суд Івано-Франківської області частково задовольнив скаргу Тетяни Михайлової на обраний міським судом запобіжний захід, зменшивши розмір застави з 1,3 млн грн до 256 тисяч. Тоді Михайлова вийшла з СІЗО, а вже влітку знову була затримана у нетверезому стані. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: