fbpx

Студентка Прикарпатського університету урочисто отримала премію Кабінету Міністрів. ФОТО

Суспільство 08:41, 05.11, 2016

У Києві відбулося урочисте вручення Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Отримала премію і студентка III курсу Педагогічного факультету ПНУ імені Василя Стефаника Катерина Красна.

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, звертаючись до представників переможців конкурсу на початку урочистої зустрічі, зазначив: 

"Ви є справжніми лідерами, які ведуть за собою і роблять свій внесок у розбудову нашої держави. У різних сферах, у різний час ви хочете бути корисними для своєї країни, і в кожної людини це викликає і повагу, і довіру".

Володимир Гройсман наголосив, що цього року Уряд збільшив розмір премії до 50 тис. грн, що підкреслює визнання важливості і необхідності внеску молоді для держави у сьогоднішній складний час.

Глава Уряду привітав лауреатів із перемогою та подякував молоді за лідерство і досягнуті успіхи. Диплом, нагрудний знак та Премію Кабінету Міністрів України з рук Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана отримала також студентка III курсу Педагогічного факультету нашого університету Катерина Красна, яка стала одним із переможців конкурсу, інформує прес-служба ПНУ імені Василя Стефаника.

Нагадаємо, що, беручи участь у конкурсі як співорганізатор національно-патріотичної молодіжної військової програми "Карпатський Легіон", студентка Катерина Красна представила у своїй роботі розробку методик виховання учнівської молоді у військово-польових умовах. 

  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: