fbpx

Суд визнав незаконним будівництво багатоповерхівки на Церковній, 52. ВІДЕО, ФОТО

Суспільство 10:32, 20.05, 2016

Івано-Франківський міський суд відмовив у задоволенні позову підприємця Олени Кузьмин до міськвиконкому, яка оскаржила скасування містобудівних умов і обмежень на будівництво по Церковній, 52 в Івано-Франківську.

Як писав КУРС, навесні цього року на вулиці Церковній у районі садибної забудови вирили котлован глибиною приблизно чотири метри. На звернення мешканців законність забудови перевірила комісія з представників організацій, які видавали дозвільну документацію на забудову.

З’ясувалося, що підприємець Олена Кузьмин в районі одно-, двоповерхової забудови має намір звести будинок на 12 квартир.

За результатами перевірки виконком Івано-Франківської міської ради скасував містобудівні умови і обмеження, а управління Державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) – декларацію на початок будівельних робіт.

Після того Олена Кузьмин оскаржила рішення виконкому у суді.

Однак, попри рішення суду, підприємець продовжує будівельні роботи.

За словами депутата міської ради Володимира Олійника, порушення будівельних норм видно навіть неозброєним оком.

"Ми підготували звернення до міського голови та інспекції Держархбудконтролю з проханням направити в законне русло будову на цій ділянці, яка вже рухається до 2-го поверху", – розповів Олійник.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: