fbpx

Сина екс-заступника мера Івано-Франківська засудили за вбивство до 9 років ув’язнення

Суспільство 07:44, 02.07, 2015

Учора, 1 липня, обвинувальним вироком завершився повторний розгляд справи про вбивство 26-річного іванофранківця Михайла Слободяна, в якому звинувачують 33-річного підприємця Андрія Ониськіва, сина колишнього місцевого високопосадовця Богдана Ониськіва.

Колегія суддів Надвірнянського районного суду визнала підсудного Андрія Ониськіва винним і визначила для нього покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в 2012 році за вироком Богородчанського суду, який був скасований Апеляційним судом, за вбивство з корисливих мотивів Ониськіва було засуджено до 12,5 років позбавлення волі. Таким чином, після повторного розгляду справи термін відбуття покарання для засудженого зменшився на 3,5 роки. Уже в березні наступного року минає дві третіх терміну цього покарання, після яких він зможе претендувати на "удо" – умовно-дострокове звільнення.

Пом’якшити покарання засудженому запропонував під час розгляду справи в Надвірнянському районному суді представник прокуратури Андрій Новосельський, який вніс клопотання про вилучення із обвинувачення пункту про корисливий мотив злочину.

Читайте також: Справа Ониськіва: батько вбитого заявив, що прокуратура вигороджує підсудного і "живе по-новому"

Наразі невідомо, чи подаватимуть сторони апеляцію на такий вирок суду.

Нагадаємо, Андрій Ониськів убив Михайла Слободяна пострілом з пістолета в потилицю 27 березня 2010 року. Тіло жертви знайшли у закинутому бункері на території колись секретного військового містечка в Богородчанському районі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: