fbpx

Синоптик розповіла, коли покращиться погода в Україні

Суспільство 12:43, 02.05, 2017

Метеоролог Наталка Діденко розповіла про погоду в Україні 2 травня та в наступні кілька днів.

"Догулюйте, розгинайте потихеньку спину від городів, набудьтеся з батьками, родиною, друзями, скажіть їм, що ви частіше будете приїжджати. 

І обов'язково нафотографуйтесь, весна квітуча швидко минає, хай буде побільше у кадрах та пам'яті бузку, конвалій, старих улюблених спортивних штанів, звезених з усіх епох чашок, а також собак, котів та улюблених сусідів. 

Хай будуть на цих фото усі, на кого ви будете тепло дивитися у листопаді", – супроводила рекомендаціями прогноз погоди метеоролог, експерт на телеканалі Еспресо ТВ Наталка Діденко.

Що стосується погоди, то сьогодні та завтра буде приблизно однаково: прохолодно чи помірно тепло на заході та півночі плюс Вінниччина та область Кропивницького, вдень в межах +11+18 градусів, надвечір +8+12 градусів.

А південь, східна частина та більшість центру, Полтава, Запоріжжя, Краматорськ, Вознесенськ, Кривий Ріг, Мелітополь, Нікополь, Дніпро, Жашків, Павлоград чи додайте своє улюблене місто серед Центру, Сходу чи Півдня і отримайте у денні години чудові +19+25 градусів.

Дощі – лише по Закарпаттю та в Карпатах щось невелике може покапати. А так – скрізь сонце та білі хмарки.

В наступні дні в західній частині України, зокрема і на Прикарпатті, погода має бути сонячною – потрапить ось у той чистий проміжок, що зараз там знаходиться Угорщина, Чехія та західна частина Польщі – на супутниковому теперішньому фото, додала Наталка Діденко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: