fbpx

Цього року в прокат вийде українське пригодницьке фентезі з Жаном Рено та Василем Вірастюком

Культура 14:32, 14.01, 2019

У широкий український прокат фільм "Поліна" вийде 27 червня. Це пригодницьке фентезі спільного виробництва України (Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно), Франції та Бельгії (WILD TRIBE FILMS).

Фільм створений за підтримки Держкіно, повідомляється на офіційній сторінці Держкіно у Фейсбуці.

Фільм розповідає про 11-річну самотню дівчинку на ім'я Поліна, яка потрапляє по той бік кіноекрану, де живуть казкові герої і ховаються страшні таємниці.

У фільмі задіяно міжнародний акторський склад, включаючи європейських та українських зірок. Головну роль виконує 11-річна українка Поліна Печененко – онучка Юрія Артеменка. Василь Вірастюк отримав роль глухонімого вікінга, який закоханий у принцесу, (останню зіграла Яна Новікова), а співачка Джамала – роль фрейліни королеви.

Також одну з головних ролей виконає відомий французький актор Жан Рено.

Оператором виступив триразовий лауреат премії "Сезар" Т’єррі Арбоґаст, відомий багаторічним співавторством з Люком Бессоном.

Фільм знятий французькою мовою (з невеликою кількістю реплік українською та англійською мовами). Для прокату в Україні фільм було повністю дубльовано українською.

"Цьогоріч пригодницьке фентезі "Поліна" – це один із найочікуваніших у прокаті фільмів для дитячої аудиторії. Це також одна з двох картин, підтриманих Держкіно, в якій глядачі побачать зірку світового кінематографа Жана Рено", – зазначив Голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: