fbpx

"Творча криївка" на Верховинщині розпочинає нові проекти

Суспільство 13:56, 02.10, 2016

Проект творчої реабілітації учасників АТО, штаб-квартира якого знаходиться поблизу села Криворівня Верховинського району на Івано-Франківщині, розширює межі своєї діяльності.

1 жовтня “Творча криївка” розпочала новий проект – відновлення волонтерів за методикою “творча реабілітація”. Перший дводенний заїзд відбувається в Карпатах – у Криворівні.

7-9 жовтня проведуть великий Форум волонтерів “Творчої Криївки”. Зберуть разом фахівців та волонтерів, задіяних в різноманітних проектах фонду, всіх, хто цікавиться авторською методикою “творча реабілітація” та роботою з травмами війни. В програмі – доповіді, досвід волонтерів в реалізації проектів, робочі групи, екскурсія і оздоровча програма.

Продовжується проект “Творча Криївка для бійця” – працюють паралельно два проекти: в Карпатах та на термальних водах Закарпаття.

Читайте також: Поблизу Криворівні для родин учасників АТО відкривають Центр творчої реабілітації та оздоровчого відпочинку “Бережниця

В Києві продовжується робота проекту соціальної адаптації “Я-Ти-Ми”. В цьому осінньому сезоні розпочинається діяльність за цим проектом з літературного пікніка, який відбувся 25 вересня.

“Ми розпочали новий виставковий проект – “Воїни малюють мир” виставкою в галереї “Арт на Мур” (Івано-Франківськ). Ідея проекту полягає в тому, що ми пропонуємо мешканцям певної частини України роботи їхніх земляків. Так, в Івано-Франківську можна було побачити картини бійців області. В кінці року ми обов’язково проведемо звітну виставку в Києві”, – повідомила керівник проекту, художниця Віталіна Маслова. 

Підтримати проект можна у кілька способів:
– придбавши картину на онлайн-аукціоні –www.facebook.com/OnlineAuction.Combats.Paintings.T…/
– купити набір листівок з фотографіями картин бійців:
– через сторінку на фб
– в Івано-Франківську в фортечній галереї “Бастіон” у менеджера “Арт-на Муру”
– у Верховині в музеї Гуцульщини
– в Криворівні в музеї Грушевського.

5168 7572 8483 4605 (оперативні витрати)
5168 7556 1054 0243 (безготівкові витрати)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: