fbpx

У франківському пабі "Старий пес" продавали алкоголь неповнолітнім

Суспільство 14:07, 15.09, 2017

На бармена пабу "Старий пес" в Івано-Франківську склали протокол за продаж алкоголю неповнолітнім.

Про це повідомляється на сторінці Тверезий Франківськ у Фейсбук.

15 вересня небайдужий мешканець міста зателефонував на 102 та повідомив патрульній поліції, що неповнолітні хлопці відпочивають у пабі "Старий пес" що на Площі Міцкевича, та вживають алкоголь.

"Робочою групою здійснено виїзд за місцем події та складено адміністративний протокол за статтею 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. В ході перевірки документів виявлено, що особам немає 18 років", – йдеться у повідомленні.

Продаж алкоголю здійснив бармен закладу, який визнав свою провину та надав робочій групі всю необхідну інформацію для складання протоколу.

Робоча група звертається до представників та власників торгових закладів із закликом не здійснювати продаж алкоголю неповнолітнім, тим самим не порушувати норми чинного законодавства, бути свідомими та відповідальними.

Нагадаємо, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків створив спеціальну групу, яка виявляє факти продажу алкоголю та тютюну дітям. Загалом з початку року на Прикарпатті податківці позбавили ліцензій 11 торгових закладів за продаж алкоголю неповнолітнім

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: