fbpx

У Франківську обрали нового голову обласної Федерації футболу

Спорт 13:08, 24.10, 2017

На конференції Івано-Франківської обласної федерації футболу обрали нове керівництво. Голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим склав повноваження та запропонував на посаду голови Андрія Бондаренка.

Перед голосуванням голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим подякував та вручив ветеранам Федерації пам’ятні значки і матеріальні допомоги.

"Ми два роки добре працювали. Зробили багато. Зараз стоїть питання, як рухатися вперед. Одне із завдань, яке ми ставили перед собою раніше, – це пошук генерального партнера, що зможе вивести Федерацію на новий рівень. Нам вдалося знайти партнера. Тут присутній Андрій Романчук  керуючий партнер юридичної компанії "Моріс Груп", є його партнери. Ми домовимося про співпрацю, і сьогодні буде підписаний меморандум між Федерацією і компанією "Моріс Груп". Тому я з чистою совістю хочу добровільно скласти свої повноваження і прошу підтримати кандидатуру Андрія Бондаренка на посаду голови",  звернувся до делегатів конференції Тарас Клим.

Інших кандидатур учасники конференції не висунули. Андрій Бондаренко, який сьогодні працює заступником генерального секретаря ФФУ, розповів про себе та представив план дій на посаді голови обласної Федерації.

Він зазначив, що протягом найближчих років в Україні буде створено 2500 футбольних майданчиків і понад 50 великих футбольних полів.

"Ще один великий напрямок, який я курую,  проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві. Це подія світового рівня. Що стосується співпраці з Федерацією футболу Франківщини. Це важлива річ, тому я вирішив висунутися на посаду керівника. Нам потрібно змінювати підходи, шукати фінансування. Ми не обмежимося одним генеральним партнером, а й працюватимемо з місцевими органами влади, локальним бізнесом,  відзначив Бондаренко. – Щодо нашої програми, то вона не суперечить теперішній. Основною рушійною силою буде проект СТАРТ".

Він пообіцяв наступного року збудувати в області 30 футбольних майданчиків та підвищувати кваліфікацію тренерів. Також Бондаренко відзначив, що готовий розглядати усі проекти, подані районними і міськими організаціями ФФУ.

"У разі мого обрання ми будемо іти пліч-о-пліч з вами. Ми не будемо робити революційних змін. Це буде партнерство, а не нав’язування якихось поглядів. Прошу підтримати мене на посаді голови Федерації футболу Івано-Франківської області",  сказав Андрій Бондаренко.

На посаду перших заступників голови обласної федерації футболу Бондаренко запропонував Тараса Клима та прокурора Івано-Франківська Ігоря Стефанишина. "Він забезпечить правовий аспект нашої діяльності",  пояснив Бондаренко пропозицію з прокурором.

Учасники конференції підтримали нове керівництво обласної ФФУ одногослосно  36 "за". 

Учасники конференції також прийняли рішення змінити правову форму діяльності обласної Федерації футболу  перереєструвати громадську організацію "Івано-Франківська обласна федерація футболу" у громадську спілку з такою ж назвою.

"Настає новий етап у нашій роботі. І це нормальна історична необхідність. Тим більше партнери включаються серйозні. За 25 років у нас не було такого партнера", – зазначив після голосування Тарас Клим.

Сьогодні під час засідання виконкому обласної ФФУ організація підпише офіційний меморандум про співпрацю з юридичною компанією Moris Group.

"Переживаю і вболіваю за франківський футбол, тому прийняв рішення долучитися до адміністрування роботи місцевої федерації. Протягом місяця будемо знайомитися з роботою районних організацій, вивчати їхні пропозиції. Будемо приділяти увагу розвитку інфраструктури. Вихованню нових тренерів, футболістів", – додав Андрій Бондаренко.

Як писав КУРС, нещодавно Андрій Бондаренко очолив перший в Україні завод з виробництва штучного покриття для футбольних полів.

Нагадаємо, голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Клим назвав порушенням речівки франківських вболівальників на адресу Володимира Путіна. Це викликало обурення у багатьох фанів. Сьогодні Клим прокоментував цю ситуацію. "Був якийсь конфлікт з вболівальниками… Я засуджую російську агресію, але нецензурні вислови на стадіоні є недопустимими", – сказав Клим.

Біографічна довідка:

Бондаренко Андрій народився в Івано-Франківську 28 березня 1980 року. 1987 року почав навчання у загальноосвітній школі N 21 м. Івано-Франківська, яку закінчив у 1997 р. У 1991 році вступив до лав НСОУ ПЛАСТ. У 1997 поступив на Юридичний факультет Міжнародного науково-технічного університету м. Київ, який закінчив у 2003 році, здобувши кваліфікацію магістр права за спеціальністю "Правознавство". Під час навчання був членом Івано-Франківської громадської організації "Студентське братство". У 2004 році почав навчання на факультеті заочної освіти та перепідготовки Львівського інституту банківської справи Національного банку України, котрий закінчив у 2007 році, здобувши кваліфікацію спеціаліст з банківської справи. У 2009 закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, здобув кваліфікацію магістра за спеціальністю "Державне управління".

Трудову діяльність розпочав у 2003 році на посаді начальника першого Івано-Франківського відділення ВАТ ЗРФ "Трансбанк". З 2005 по 2008 рік працював у Івано-Франківській ОДА на посаді першого заступника начальника головного управління з питань євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій ОДА, начальника управління з питань євроінтеграції та інвестиційної політики. Під час роботи в ОДА підвищував кваліфікацію за програмами: USAID/Local Economic Development "Програма навчання спеціалістів з залучення іноземних інвестицій (Київ  Прага)"; EUC European Competence Ltd. "Європейський союз та Європейський економічний простір". Протягом 2008-17 років працював на керівних посадах у комерційних структурах Івано-Франківська.

З травня 2017 перейшов на роботу до Федерації футболу України на посаду заступника генерального секретаря. В липні 2017 очолив підприємство з виробництва штучних спортивних покриттів "ФФУ Продакшн", також з липня очолив Оргкомітет ФФУ з підготовки та проведення фіналу Ліги чемпіонів сезону 2017/18 років у м. Києві.

Сімейний стан: одружений, виховує двох синів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: