fbpx

У Франківську презентують інтерактивний календар-казкову вежу

Стиль життя 15:15, 23.03, 2018

У неділю, 25 березня, у Першій сімейній ресторації Мулярових ініціатива Франківськ Який Треба Берегти презентує свій новий проект #КалендарФранківськ.

Для усіх франківчан ініціатори підготували яскравий, інтерактивний, життєрадісний подарунок. Можна розглядати красиві будівлі нашого міста і позначати важливі дати на календарі, можна зайняти дітей цікавою розмальовкою, можна разом усією сім'єю скласти Казкову Вежу.

Календар із стилізованим зображенням середмістя, до якого є розмальовка, а з тубуса, який містить календар і розмальовку, можна зробити "Казкову вежу" з вітражними віконечками, дверима, дахом – всі потрібні для цього елементи додаються.

Усі охочі зможуть зустрітися з натхненницями проекту  Христиною Стринадюк та Марією Козакевич. Можна буде порозмовляти про місто, яке так любимо, а також помалювати.

"Коли в свою роботу вкладаєш багато любові  результат виходить повний радості, посмішок, сонця і весни!"  зазначають ініціатори.

На зустрічі буде можливість придбати чудо-творчий комплект на тему архітектури міста, вартість 299 грн. Кошти, вже традиційно, будуть направлені на реставрацію старовинних дверей міста.

Нагадаємо, нещодавно на Казковій вежі обласної дитячої бібліотеки у Франківську відновили вітражні вікна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: