fbpx

У Франківську цього року куплять 24 великих автобуси з кондиціонерами і пічками

Суспільство 18:41, 28.02, 2018

КП "Електроавтотранс" оголосило тендер на закупівлю 24 великих автобусів з очікуваною вартістю 115,2 млн грн – по 4,8 млн грн за один автобус.

Тендерні пропозиції можуть подати як вітчизняні, так й іноземні учасники всіх форм власності до 29 березня. Аукціон відбудеться 7 травня, йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

Всього технічних вимог до автобусів 59. Так, автобуси мають бути нові – 2018 року випуску, довжиною – 11,9-12,1 м на троє дверей. Пасажиромісткість  не менш як 90 осіб, з них не менше 28 сидячих місць.

В автобусах має бути місце для кріплення та фіксації інвалідного візка. Транспортні засоби мають бути обладнані кондиціонерами та автономними обігрівачами, в кожному з них має бути не менше трьох пічок.

У салоні мають бути кнопки сигналізації водію – одна з місця для візка і ще не менше трьох кнопок в салоні.

Постачальник повинен дати гарантію на 24 місяці з моменту введення в експлуатацію або 100 тис. км пробігу.

Переможець тендеру 12 автобусів має доставити в Івано-Франківськ до 31 серпня, ще 12 – до 20 грудня цього року. Також постачальник повинен провести навчання для технічного персоналу КП "Електроавтотранс" прийомам та методам ремонту та технічного обслуговування відповідного типу та моделі автобуса.

Нагадаємо, нещодавно КП "Електроавтотранс" оголосило тендер на закупівлю 30 дванадцятиметрових тролейбусів за кредитні та грантові кошти Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

Як писав КУРС, 2018 рік в Івано-Франківську оголосили роком комунального транспорту. Нещодавно міська рада прийняла програму розвитку комунального транспорту на 2018-2022 роки. Протягом цього часу КП "Електроавтотранс" планує закупити 50 нових низькопідлогових автобусів за 280 млн грн, ще 30 млн грн закладено на кредитні витрати.

До речі, 26 лютого тендер на закупівлю 10 автобусів провели в Ужгороді. В аукціоні перемогло ТОВ Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" зі Львова, яке поставить в Ужгород автобуси за 53,9 млн грн. Тобто вартість одного автобуса становить 5,39 млн грн.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: