fbpx

У Франківську вперше пройде "Французька весна"

Стиль життя 14:35, 03.04, 2017

Вперше Івано-Франківськ приєднався до проведення фестивалю "Французька весна в Україні", який проходить уже вчотирнадцяте.

Фестиваль щоразу розширює свою географію і цього року проходитиме в Києві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Львові, Одесі, Рівному, Харкові, Бердичеві та Івано-Франківську. 

"Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні, мережа Альянс франсез в Україні за підтримки БФ "Україна Інкогніта" та чисельних урядових і неурядових інституцій України запрошують вкотре зануритись у розмаїття французького мистецтва, а також оцінити результати франко-українського співробітництва і надихнутися на нові звершення. Занотуйте у своїх календарях, квітень – це час, щоб відвідати події "Французької весни в Україні", –закликають організатори.

В кожному місці відбувається своя незабутня програма.

В рамках фестивалю в Івано-Франківську в "Панорама Паб" 22 квітня о 20.00 відбудеться концерт відомого французького тріо Гійома Лопеза. Фільми в стилі класики романтичного кіно пройдуть у кінотеатрі "Люм’єр" з 21 по 25 квітня, 29 квітня в "Люм’єрі" пройде "Ніч короткого метру". Також на мешканців міста чекає феєричне відкриття фестивалю в Івано-Франківську з живою класичною французькою музикою та сюпризами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: