fbpx

У Франківську визначили, хто збиратиме плату за паркування

Суспільство 12:57, 09.08, 2016

В Івано-Франківську визначили переможців конкурсу на паркування. Договори будуть укладені протягом п'яти робочих днів з дня оприлюднення результатів.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Управління транспорту і зв'язку Івано-Франківської міської ради Олег Ганчак.

Так, у першому лоті переміг Гавриляк М. Б., у другому – ПП "Ярко-ІФ", у третьому  приватний підприємець Катамай Т. В.

Як писав КУРС, у перший лот входять паркувальні майданчики в історико-архітектурній частині міста: два на площі Ринок (на 5 і на 7 місць) та по одному на вулиці Галицькій, біля ресторану "Франко" (26 місць) і в районі вулиць Базарна-Старозамкова (26 місць).

Перший лот відрізняється від двох інших тим, що на цій території облаштовували паркувальні місця за бюджетні кошти. За словами Ганчака, вартість робіт 1,189 млн гривень. Переможець першого лоту має повернути місту інвестовані кошти.

На 20 паркомісць має бути встановлений один автомат. Міська влада зобов’язалася облаштувати у цій зоні лише два паркомати. Решту паркоматів в цій зоні, пояснив Олег Ганчак, переможець конкурсу повинен встановити за власний рахунок.

Переможці другого та третього лотів повинні самостійно облаштувати майданчики для паркування.

Нагадаємо, після проведення конкурсу вартість паркування у першій зоні (перший лот) становитиме 10 гривень за годину, абонемент на день коштуватиме 120 гривень, на місяць – 1200 гривень. На інших парковках вартість парування становитиме три гривні за годину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: