fbpx

У Карпатах знімуть новий дитячий фільм-фентезі "Тільки Диво"

Суспільство 14:25, 05.11, 2017

Основним знімальним майданчиком для стрічки, яка отримала фінансування Держкіно України, буде Буковель. Окремі зйомки пройдуть у горах Ісландії.

Державне агентство України з питань кіно уклало контракт з кінокомпанією "Казка Продакшн" про надання проекту "Тільки Диво" державної фінансової підтримки розміром 43,95 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Держкіно.
 

"Загальна вартість виробництва фільму становить 61,65 млн грн. Проект дитячого фільму-фентезі "Тільки Диво" став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно і розрахований на широку глядацьку аудиторію.

Режисер фільму – Олена Каретник, продюсери – Олена Каретник, Лариса Величанська, Іванна Дядюра, Леонід Гудков та Сергій Машевський", – йдеться в повідомленні.

Як зазначають у прес-службі Держкіно, це історія Северина, який, ризикуючи собою, рятує життя батькові. Юнаку доведеться боротися з фантастичними звірами та "поганими хлопцями" і отримати перемогу й серце коханої Софії.

Спецефекти для фільму буде створювати українсько-американська компанія GLORIA FX. Зйомки проходитимуть в Україні – основний знімальний майданчик будують у Буковелі та в Ісландії.

 

Реліз фільму запланований на кінець 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: