fbpx

Уряд у 2019 році збільшить фінансування ремонту та будівництва місцевих доріг

Суспільство 15:15, 12.09, 2018

У середу, 12 вересня, Кабінет міністрів анонсував збільшення фінансування будівництва та ремонту доріг у 2019 році на 19,15%, до 56 млрд грн.

Про це на засіданні Кабміну повідомив Володимир Гройсман. Прем’єр розповів, що на 2019 рік на будівництво та ремонт доріг у проекті бюджету передбачено 56 млрд грн, тоді як загальний обсяг виділених коштів на дорожні роботи у 2018 році склав 47 млрд грн. Зокрема, на фінансування ремонту та будівництва місцевих доріг буде виділено 17 млрд грн, а ще 2,5 млрд грн виділять на посилення безпеки дорожнього руху.

Володимир Гройсман також заявив, що в деяких областях кошти, виділені на ремонт доріг, використали лише на 20%, і доручив аудиторській службі перевірити використання коштів і якість виконаних робіт, пише Захід.нет.

А 10 вересня голова Укравтодору Славомір Новак звинуватив голів облдержадміністрацій у саботажі ремонту доріг і закликав громадськість тиснути на голів ОДА, бо кошти на ремонтні роботи у них є.

КУРС писав, що пікетувальники з Надвірнянщини другу добу знаходяться в адмінбудівлі Івано-Франківської ОДА, домагючись коштів на завершення ремонту дороги "Яблунів – Делятин". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: