fbpx

Владу Франківська просять переглянути земельну межу з селом Вовчинець

Суспільство 14:09, 22.03, 2016

Члени гаражного кооперативу "Соколи" звернулися до секретаря Івано-Франківської міської ради Оксани Савчук з проханням переглянути межі між містом Івано-Франківськом та селом Вовчинець.

Зокрема, члени гаражного кооперативу просять скасувати рішення міської ради від 8 серпня 2013 року про погодження межі між цими населеними пунктами.

Справа в тому, що на межі Франківська і села Вовчинець якраз розташована ділянка площею 6,22 га, на якій розміщені гаражі членів кооперативу "Соколи". Рішенням міської ради про погодження меж у 2013 році без відома членів гаражного кооперативу цю ділянку включено в межі села Вовчинець.

При погодженні меж, вважають члени гаражного кооперативу "Соколи", були досліджені не всі матеріали.

"Реєстрація гаражного кооперативу "Соколи" здійснена у 2004 році за рішенням Івано-Франківської міської ради, а не Вовчинецької сільської ради шляхом перетворення тимчасової стоянки у гаражний кооператив", – йдеться у зверненні.

Крім того, членами гаражного кооперативу "Соколи" зареєстровані права власності на гаражі саме в Івано-Франківську по вулиці Вовчинецька, 225.

Гаражники переконують, що зміну адреси під гаражами використовують "зацікавлені особи", щоб позбавити членів кооперативу права власності на гаражі.

Так, заявники просять міську раду переглянути рішення від 8 серпня 2013 року та виключити ділянку площею 6,2 га під гаражами з меж села Вовчинці.

Як писав КУРС, власники гаражів кілька років воюють з фірмою "Х-Адванс" за землю. Люди вважають, що підприємство незаконно приватизувало ділянку площею шість гектарів під їхніми гаражами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: