fbpx

Власники "карток іванофранківця" їздитимуть у маршрутках безкоштовно

Суспільство 14:54, 01.03, 2018

На сьогоднішньому засіданні виконкому власникам карток іванофранківця дозволили здійснювати пільговий проїзд у міському пасажирському транспорті та отримувати знижки в спеціалізованих магазинах та аптеках, закладах охорони здоров'я та культури.

Члени воконавчого комітету одноголосно підтримали рішення "Про затвердження Положення про багатофункціональну електронну картку "Картка іванофранківця" в новій редакції".

За новим положенням "картка іванофранківця" надасть власнику можливість здійснювати пільговий проїзд у міському пасажирському транспорті та отримати соціальний дисконт в спеціалізованих магазинах та аптеках міста, медичних установах, закладах культури тощо.

Картки можуть отримати мешканці Івано-Франківська та сіл Крихівці, Угорники, Хриплин, Вовчинець, Микитинці, які зареєстровані у базах даних ДСП.

Картки видаються безпосередньо у ДСП або надсилаються поштою за місцем реєстрації.

Нагадаємо, перші "картки іванофранківця" видали на початку минулого року. Влада роздала їх інвалідам першої групи, багатодітним, малозабезпеченим сім’ям, ветеранам ОУН-УПА, репресованим та людям похилого віку з меншою за мінімальну пенсію. Запрацювали вони з квітня 2017-го. За картки можна отримати знижки в комунальних аптекахв кінотеатрі "Люм’єр", на ритуальні послуги і на продукти в деяких соціальних магазинах. Їх власники також можуть безкоштовно ходити на ігри футбольного клубу "Прикарпаття".

Нещодавно франківська мерія купила ще 75 тисяч пластикових "карток іванофранківця" для містян та мешканців навколишніх сіл – Крихівців, Угорників, Хриплина, Вовчинця, Микитинців.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: