fbpx

За останню ніч сімох українських силовиків поранено, одного – вбито

Політика 16:34, 24.06, 2014

Сьогодні вночі, попри учорашні заяви терористів про припинення вогню до десятої ранку 27 червня, бойовики скоїли вісім нападів на сили АТО. У ході збройних сутичок вони убили одного українського військовослужбовця, а ще сімох поранили.

Про це зазначив президент Петро Порошенко під час зустрічі із міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром.

Порошенко подякував Німеччині за підтримку вчорашніх висновків Ради ЄС на рівні міністрів закордонних справ щодо завершення першої фази плану дій з візової лібералізації між Україною та ЄС, – повідомляє прес-служба президента.

Глава держави також звернувся з проханням допомогти у реалізації другої (імплементаційної) фази задля якнайшвидшого запровадження безвізового режиму з Євросоюзом для українських громадян. Сторони також обговорили необхідність запровадження нового безпекового формату, із дієвими гарантіями для України. Порошенко запропонував розпочати роботу над спільними українсько-німецькими проектами на Сході України, які спрямовані на відновлення економіки регіону та створення нових робочих місць.

Як повідомляв КУРС раніше, Порошенко вважає, що президент Росії Володимир Путін зробив сьогодні перший практичний крок до мирного врегулювання збройного конфлікту на Донбасі після того, як звернувся до Ради Федерації із пропозицією скасувати рішення про використання військових сил РФ на території України.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: