fbpx

Представники курорту "Буковель" влаштували День української культури в австрійському "Земмерінгу". ФОТО

Культура 19:51, 07.02, 2017

Два роки тому український гірськолижний курорт "Буковель" та австрійський "Земмерінг" об’єднались спільним скі-пасом. Відтоді українці мають змогу кататись у Віденських Альпах за українськими цінами, адже для того, щоб отримати білет на катання, достатньо мати скі-пас курорту "Буковель", який вам безкоштовно обміняють в касі "Земмерінгу".

Днями представники курорту "Буковель" влаштували День української культури в австрійському "Земмерінгу", аби більше розповісти про Україну та познайомити з українською культурою гостей Віденських Альп, повідомили у прес-службі "Буковелю".

На верхній станції гори Зауберберг з динаміків лунає українська музика, в повітрі аромат українського борщу та пампухів з часником, вареників зі шкварками, а дівчата в українських строях пригощають канапками з чорного хліба з салом та українською самогонкою.

"Ми не просто пригощали гостей курорту "Земмерінг" українськими стравами, ми розповідали про Україну, наші традиції і, звичайно ж, запрошували до нас у гості у "Буковель", – розповідає прес-секретар курорту "Буковель" Оксана Островська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: