fbpx

Справа Вуйціва: слідчий експеримент показав жахливі подробиці подвійного вбивства

Суспільство 16:39, 30.05, 2016

Івано-Франківський міський суд дослідив відеоматерали у справі Ігоря Вуйціва, обвинуваченого у жорстокому вбивстві двох осіб.

Нагадаємо, на сьогоднішньому засіданні суд дослідив аудіо- та відеоматеріали у справі "стоматолога-різника"

Покази Ігоря Вуйціва, які він надав під час слідчого експерименту, суттєво відрізняються від його свідчень у суді.

Читати також: Справа "стоматолога-різника": Вуйців заявив, що вбивав не він, а його співмешканка

Під час слідчого експерименту Ігор Вуйців розповідав, що у день, коли сталося перше вбивство, все почалося із розпивання алкогольних напоїв. Близько 12 години ночі Вуйців вийшов на перекур, залишивши товариша по чарці Ігоря Струтинського разом з Юлією Бойко в одній кімнаті. Після випитої чималої кількості алкоголю Юлія задрімала.

"Коли я повернувся, я побачив, як Ігор (Струтинський – КУРС) пальпує молочні залози моєї дівчини. Я попросив його вийти в іншу кімнату,  сказав Вуйців на відео.  Там він витягнув з кишені ніж і сказав, що хотів би вступити у статеві зносини з Юлею, і все рівно вона буде його".

Зав'язалася бійка, у якій Вуйців вирвав у Струтинського ніж та наніс смертельний удар йому в око.

Юлія прокинулась та зайшла у кімнату, де сталося вбивство, і її шокувало видовище. Ігор наказав їй вийти. 

Протягом півгодини Вуйців відчленував нижні кінцівки у жертви. Потім вимив приміщення миючими засобами. Він також вирізав внутрішні органи у Струтинського. Деякі органи спустив в унітаз, інші  викинув у сміттєві баки на перехресті Василіянок – Вовчинецької. Тіло відніс у підвал і засипав сіллю, щоб приховати трупний запах, черевну порожнину теж засипав сіллю.

Одразу після того, як разом із Юлією Бойко вивезли тіло, Вуйців взяв телефон Ігоря Струтинського, подзвонив на нього зі свого номера і на кілька секунд взяв трубку. Потім викинув його у смітник.

У ході слідчого експерименту покази Вуйціва суттєво відрізнялися і стосовно другого вбивства. 

Так, 4 жовтня була зустріч і застілля у підвальному приміщенні з Антоном Кучераком. Вони розпивали розведений спирт. Потім прийшла Юлія. Антон вже був добряче випивший і "почав мацати її за сідниці". Через це спалахнула бійка. При цьому Антон розбив Вуйціву голову. Юлія, яка за цим спостерігала, була шокована. Вирішальними були удари молотком по голові Антона, внаслідок чого той помер. 

Наступного дня, у понеділок, Вуйців спустився у підвал і розчленував Антона Кучерака. Він зрозумів, що у підвалі нема унітазу і спустити органи нема куди, тому засунув органи у пляшку і поклав у черевну порожнину. Він попросив Юлію допомогти так само винести тіло. Все прибрали миючими засобами. Прибирання зайняло близько 3 годин.

Покази Юлії Бойко у ході слідчого експерименту цілком збігаються із показами, які вона надавала у суді. 

Читайте також: Юлія Бойко зізналася, що вбивство Антона Кучерака "стоматологом-різником" можна було попередити, але вона цього не зробила 

Юлія Бойко розповіла у суді, як допомагала "стоматологу-різнику" приховати сліди вбивства Ігоря Струтинського

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: