fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Компанія "Вамбуд" захотіла повідомити, що не всі забудовники "твердолобі" і зупиняє скандальне будівництво біля озера у Франківську

Компанія "Вамбуд" захотіла повідомити, що не всі забудовники "твердолобі" і зупиняє скандальне будівництво біля озера у Франківську

Суспільство 20:41, 09.08, 2015

Будівельна компанія "Вамбуд" звернулася в ЗМІ, щоби повідомити – вона призупиняє будувати нові поверхи та заливати фундамент на будмайданчику поблизу міського озера в Івано-Франківську.

Будівельна компанія "Вамбуд" добровільно призупиняє будівництво біля міського озера,  повідомив Галці директор компанії Микола Ковальчук.

"Це не є вплив будь-якого політика, це моє власне рішення, ніким не нав’язане. Хочу показати, що не всі забудівники "твердолобі". При міськраді створена комісія, куди увійшли представники громадськості, депутати, влада та орендарі землі. Будемо спілкуватися, лише так зможемо знайти спільну мову", – вважає Микола Ковальчук.

За його словами, на розпочатих об’єктах поблизу озера завершуються консерваційні роботи. А далі, відзначив Ковальчук, вони готові чекати до вирішення ситуації в правовому полі. Він зауважив, що має на увазі рішення суду у цій справі.

Микола Ковальчук нагадав, що, маючи дозвільні документи, "Вамбуд" як був, так є готовим до діалогу з громадою Франківська. Однак він закликав не політизувати питання будівництва поблизу озера.

Очевидно, бажання повідомити про аполітичність прийшло до директора будівельної компанії після того, як у Франківську заговорили, що він іде на вибори і буде кандидувати до міської ради від однієї з партій теперішньої парламентської коаліції. 

Читайте також: Вільне озеро. Активісти не погоджуються на жодну забудову довкола міського озера  вимагають розірвати договори оренди із забудовниками. 

Нагадаємо, що представник замовника будівництва, яке веде фірма "Вамбуд", у суді запевняв, що восьмиповерхівки біля озера  лише для спортсменів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: