fbpx

Марцінків про справу Міхальця: Впевнений, що це політичне замовлення

Суспільство 16:15, 04.02, 2017

Сьогодні під час урочистостей в обласній філармонії з приводу першої річниці роботи патрульних у Франківську поліцейських привітав міський голова Руслан Марцінків.

Під час урочистостей Руслан Марцінків зауважив, що добре знає Дмитра Міхальця. Він висловив йому свою підтримку, бо впевнений, що справу проти керівника патрульної поліції у Франківську відкрили з політичних мотивів.

"Це все політичне замовлення", – наголосив Руслан Марцінків.

Він нагадав, як в минулому році патрульних представили в Івано-Франківську.

"Ви пам'ятаєте, як тоді люди прийшли на площу з очікуванням того, що зміни настали. Але зміни – це не так просто. Нам багато що ще треба зробити, щоб ця країна змінилась і щоб ті олігархічні клани, які керують країною, відійшли в небуття",  додав міський голова.

Як повідомляв КУРС, 26 жовтня голова патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець отримав оголошення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 365 ч. 2 – перевищення влади або службових повноважень. Учасник АТО, боєць батальйону спецпризначення "Івано-Франківськ", колишній даівець Іван Чайковський звинуватив начальника патрульної поліції Дмитра Міхальця у побитті. Та дав свідчення в прокуратурі Івано-Франківська. Начальник патрульної поліції заперечив побиття ветерана. Спроба вирішити конфлікт між ветераном АТО, інвалідом другої групи Іваном Чайковським та начальником патрульної поліції Івано-Франківська Дмитром Міхальцем тоді провалилася.

28 жовтня міський суд Івано-Франківська відхилив клопотання прокуратури про відсторонення Дмитра Міхальця із займаної посади на час слідства та частково задовольнив клопотання про обрання запобіжного заходу начальнику патрульної поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: