fbpx

На TEDxIvanoFrankivsk-2017 практикуватимуть майндфулнес

13:15, 04.09, 2017

Організатори конференції TEDxIvanoFrankivsk оголосили ім'я другого іноземного спікера цьогорічної конференції. Ним став Жасулан Абішев з Казахстану, який протягом п'яти років досліджував і практикував інструменти із саморозвитку західної та східної філософій.

Про це повідомили на сторінці TEDxIvanoFrankivsk-2017. 

Жасулан Абішев – філософ, дослідник та викладач майндфулнес, інструктор медитації і коуч. Жасулан переконаний, щоб зрозуміти можливості Сили Розуму, потрібно зрозуміти, що таке розум і як з ним взаємодіяти. Через звички і умовності ми не використовуємо весь потенціал розуму. Майндфулнес допомагає розпізнати у собі звичні зразки мислення, емоційної поведінки, які заважають нам гармонійно розвиватися і породжувати у собі корисні особливості поведінки і звички.
30 вересня в Івано-Франківську Жасулан не лише роз’яснить глядачам TEDxIvanoFrankivsk поняття "майндфулнес", а й проведе невеличкий практикум для розвитку Сили Розуму.

Також серед спікерів – головний виконавчий директор провідної американської фірми "Powers Young & Company" Алан Янг, відомий франківцям дизайнер і музикант Ярема Стецик, керуючий партнер інноваційного парку Unit.city, голова правління Radar Tech, а також засновник та продюсер Comedy Club UA Максим Бахматов та молодий український вчений, математик за освітою Олексій Рубанов. Олексій працює у сфері комп’ютерного програмного забезпечення. Розробив технологію навчання снайперів. Запрошений і творчий тандем композиторів Романа Григоріва та Іллі РазумейкаТакож виступить в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Квитки можна замовити за посиланням: http://buy.tfe-lite.com/uk/72005/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: