fbpx

Організатори TEDxIvanoFrankivsk оголосили імена двох останніх спікерів. ФОТО

Суспільство 11:46, 28.09, 2017

Організатори конференції TEDxIvanoFrankivsk повідомили, що учасники заходу зможуть побачити і почути одинадцять вражаючих виступів замість обіцяних десяти. Також повідомили імена останніх двох спікерів.

Про це повідомили на сторінці TEDxIvanoFrankivsk у соцмережі.

Альона Каравай  співголовуюча в наглядовій раді Іншої Освіти, керівниця проекту Діалог заради змін в німецькій спілці MitOst, співзасновниця простору для холістичного навчання Хата-Майстерня, соціальна інвесторка в Urban Space 500 в Києві. Альона вивчає організаційний розвиток в Технічному університеті Кайзерслаутерну в Німеччині. Має 10-річний досвід в фасилітації, тренерстві та заснуванні програм та проектів в сфері неформальної освіти. Нині вона живе між Берліном та Івано-Франківськом та бере участь в проекті з ревіталізації івано-франківського заводу Промприлад.

Володимир Лущак  біохімік, доктор біологічних наук, професор, завідувач кафедри біохімії та біотехнології Прикарпатського національного університету. Він є лауреатом премій "Scopus Awards Ukraine" (2016) та "Лідер науки України 2016. Web of Science Award". Автор понад 200 наукових праць, опублікованих переважно у провідних міжнародних виданнях. Має високі наукометричні показники: індекс Гірша 30 у Scopus (3618 цитувань, 195 документів) і 36 у Google Scholar (5450 цитувань). Але на конференції він не буде розповідати про наукові цікавинки, а поділиться власним баченням, як зробити, аби українські мізки працювали на Україну. 

Також серед спікерів – в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрунголовний виконавчий директор провідної американської фірми "Powers Young & Company" Алан Янг, відомий франківцям дизайнер і музикант Ярема Стецик, молодий український вчений, математик за освітою Олексій Рубанов. Олексій працює у сфері комп’ютерного програмного забезпечення. Розробив технологію навчання снайперів. 

Організатори також повідомляють, що один з раніше оголошених спікерів  керуючий партнер інноваційного парку Unit.city, голова правління Radar Tech, а також засновник та продюсер Comedy Club UA Максим Бахматов  не зможе приїхати на конференцію у зв'язку із важливими обставинами.

Нагадаємо, 30 вересня Івано-Франківськ вже вчетверте приймає конференцію у форматі TEDx. Тема цьогорічної конференції "Сила розуму" – про силу інтелекту та ідей, що здатні змінювати світ на краще. 

Квитки – http://buy.tfe-lite.com/uk/72005/ 
#tedxif #TEDxIvanoFrankivsk #TEDxIvanoFrankivsk2017

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: