fbpx

Ріяфета Гасимова представили колективу департаменту екології та природних ресурсів ІФ ОДА

Політика 12:35, 21.05, 2015

Колишнього підприємця і депутата Івано-Франківської міської ради Ріяфета Садиг огли Гасимова представили колективу наразі як заступника директора департаменту.

Предаставляв Ріяфета Гасимова заступник голови ОДА і його колега по фракції "За зміни в Івано-Франківську" у міськраді Сергій Басараб.

Гасимову доведеться якийсь час працювати на посаді заступника начальника управління, оскільки попередній керівник – Віктор Клід відмовився писати заяву на звільнення і пішов на лікарняний. По суті Гасимов виконуватиме обов'язки начальника управління.

Як повідомляв КУРС, Ріяфет Гасимов орендував ділянку поблизу міського озера в Івано-Франківську, на якій ПП "Вамбуд" зводить комплекс житлових будинків. Під тиском громадськості, яка вимагає зупинити забудову зеленої зони поблизу міського озера, міська рада пообіцяла відмовити Гасимову у продовженні договору оренди ділянки, на якій ведеться будівництво. Гасимов звернувся до Івано-Франківського міського суду з позовом, у якому вимагає змусити міську раду продовжити договір.

В Івано-Франківській прокуратурі порушено два кримінальних провадження щодо зловживань із землею біля міського озера.

Громадські організації закликали керівництво області не призначати підприємця, причетного до забудови зеленої зони, на посаду головного природоохоронця області
 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: