fbpx

"Тепле місто" анонсує "спекотний" червень

Стиль життя 20:42, 08.04, 2015

8 квітня виповнюється рік від дня заснування громадської ініціативи "Тепле місто". Сьогодні активісти підбили підсумки своєї роботи за цей час та окреслили майбутні плани.

"Тепле місто" протягом одного року неодноразово заявляло про себе цікавими проектами. Найпопулярніші з них – розробка візуального стилю Івано-Франківська, завдяки якому воно поступово стає впізнаваним, та відкриття першого в Україні громадського ресторану "Urban Space 100".

Інші проекти також поступово набирають популярності, серед яких: "Грюнвальдська", Тепле Веломісто, Теплий Арт, Child-friendly public space, "Вивіски", "Теплі поштівки", "Гарячий спорт" та виїзні резиденції.

У команді "Теплого міста" сьогодні 13 людей. Нещодавно створили і Наглядову раду, до якої увійшло 12 поважних особистостей як з України, так і з-за кордону. 23 бізнес-партнери підтримують нові ініціативи команди.

"Я думаю, що результати виявились оптимістичнішими, ніж ми собі навіть уявляли. На даному етапі ми не встигаємо реагувати на всі запити, які виникають з боку людей, і це є причиною того, що вже на сьогодні ми підкоригували місію і завдання "Теплого міста"… Якщо раніше ми називали себе "середовищем", то тепер ми називаємо себе "платформою підтримки для прогресивних середовищ, які зароджуються в місті" і зараз будемо більше допомагати іншим людям втілювати власні проекти в життя, залишаючись для них прикладом", – розповів керівник управлінської команди "Теплого міста" Юрій Филюк.

Багато проектів "Тепле місто" планує реалізувати у червні 2015 року.

"В нас очікується велика концентрація реалізації проектів, якої в нас не було за всю істоію. Близько 10 ініціатив, які будуть "вистрілювати". Я думаю, що Франківськ у червні буде "найспекотнішим" містом в Україні",  додав Филюк.

Про кожен з проектів "Теплого міста" стежте у подальших публікаціях КУРСу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: