fbpx

У президенти висунувся екс-працівник МВС з Прикарпаття, який був затриманий п'яним за кермом

Політика 10:28, 27.01, 2019

Голова партії "Громада і закон" Михайло Ільницький також балотується на посаду президента України.

Як повідомляє Укрінформ, рішення про його висунення кандидатом у президенти ухвалили в суботу, 26 січня, на з’їзді партії в Києві.

"IV з'їзд політичної партії "Громада і закон" вирішив: висунути на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року кандидатом на пост Президента України Ільницького Михайла Сепановича, голову політичної партії "Громада і закон"", – оголосили зі сцени.

З'їзд партії відбувся у готелі "Турист" у Києві.

22 березня 2010 року Михайло Ільницький створив Всеукраїнську громадську організацію "Громада і закон", а 27 березня 2015 року свідоцтво отримала і партія "Громада і закон". Ільницький є водночас головою партії і громадської організації.

Нагадаємо, патрульні склали на колишнього міліціонера, полковника Михайла Ільницького постанови за ст. 130, 185 і 126 КУпАП в ніч з 18 на 19 червня. Водій не мав ні посвідчення водія, ні страхового полісу, відмовився пройти освідчення на алкоголь. Згодом Івано-Франківський міський суд визнав його винним за статтями 130 і 185 КУпАП – "водіння у нетверезому стані" та "злісна непокора поліції". Ільницький оскаржив рішення міського суду в апеляційному, який скасував постанову першої інстанції, оскільки патрульні не змогли довести, що саме Ільницький був за кермом.

Михайло Ільницький також поскаржився на патрульного Леоніда Гончарука: нібито при затриманні поліцейський зламав йому мізинець. За клопотанням прокуратури суд відсторонив Гончарука від виконання обов’язків. Однак апеляційний суд повернув патрульного на роботу.

У позовній заяві екс-міліціонер Михайло Ільницький вимагав з патрульного Гончарука 1 мільйон гривень моральної шкоди та 33 тисячі гривень матеріальної.

1

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: