fbpx

"Meet the TEDx": Франківськ готується до грандіозної конференції

Суспільство 18:12, 25.09, 2017

Сьогодні, 25 вересня, у громадському ресторані "Urban Space 100" відбулася традиційна щорічна зустріч "Meet the TEDx".

"Meet the TEDx" – вже традиційний захід в рамках підготовки до конференції TEDx, покликаний розповісти про суть руху TED.

Для учасників зустрічі організатори Христина Вінтонів і Олег Регуш підготували підбірку надихаючих виступів під час конференцій TEDx з усього світу.

"Команда TEDxIvanoFrankivsk робить все для того, щоб в Івано-Франківську люди могли послухати спікерів вживу, – розповів співорганізатор конференції Олег Регуш. – Ми сподіваємося, що наші спікери когось надихнуть на здійснення мрії або навіть на ідею. Ми всі чудово знаємо, що втілення хорошої ідеї – найцінніша інвестиція у майбутнє".

Нагадаємо, 30 вересня в "Арена-Центрі" відбудеться конференція "TEDxIvanoFrankivsk". TEDx – щорічні конференції, котрі проходять по всьому світу і присвячені "ідеям, які варті поширення". В Україні перша конференція пройшла у 2009 році. Франківськ перейняв естафету у 2013. 

Тема цьогорічної конференції "Сила розуму" – про силу інтелекту та ідей, що здатні змінювати світ на краще. 10 вражаючих виступів 13 неймовірних спікерів не залишать байдужим нікого.

"Тема передбачає залучення спікерів у різних сферах, які зробили свій вклад і змінили суспільство завдяки своїм ідеям", – зауважила співорганізатор Христина Вінтонів. 

Перед гостями конференції виступлять:

–       в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун;

–       головний виконавчий директор провідної американської фірми "Powers Young & Company", волонтер Корпусу Миру США в Україні Алан Янг;

–       дизайнер і музикант Ярема Стецик;

–       науковець, математик, який працює над програмним забезпеченням для американської технології брейн-інтерфейс, Олексій Рубанов;

–       керівний партнер стратегічної агенції цифрового маркетингу Aimbulance, лектор і ведучий навчальних програм з електронного маркетингу в KMBS Роман Гавриш;

–       композитори, організатори сучасного мистецького фестивалю PORTO FRANKO Роман Григорів та Ілля Разумейко;

–       філософ, дослідник та викладач майндфулнес, інструктор медитації і коуч Жасулан Абішев;

–       засновник проекту Ukraїner Богдан Логвиненко та режисер проекту Микола Носок;

–       учасники музичного гурту "Фолькнери" та культурно-мандрівницького проекту "Двоколісні хроніки" Ярина Квітка та Володимир Муляр.

Квитки можна придбати за посиланням http://buy.tfe-lite.com/uk/72005/ Лише сьогодні дійсний промокод " lovetedx".

Більш детально з інформацією про конференцію можна дізнатись на сайті та на сторінці у соцмережі facebook.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: