fbpx

Чоловік, який вижив після нападу "стоматолога-різника", дав покази у суді

Суспільство 16:03, 22.09, 2015

В Івано-Франківському міському суді продовжуються слухання у справі Ігоря Вуйціва, підозрюваного у жорстокому вбивстві двох людей, та його співучасниці Юлії Бойко. Сьогодні суд продовжив допит свідків.

Сьогодні суд допитав Дмитра Родіонова, на якого Ігор Вуйців вчинив замах, проте тому вдалось втекти.

Читати також: "Стоматолог-різник" намагався розправитись із колишнім хлопцем своєї коханої, але тому вдалося втекти

Свідок розповів про бійку з Вуйцівим та як йому вдалося врятуватись.

Знайомий із підсудним дуже давно. Часто приходив в гості до Ігоря в стоматкабінет та до Юлії додому.

"Одного разу прийшов в кабінет до Ігоря, він зачинив за мною кабінет. Ігор сказав, що хоче повернути позичені раніше 100 грн… Вуйців запропонував випити і сказав, що я прийшов на власний похорон. Юлія пішла у цей час в туалет.

Боковим зором побачив блискучий предмет, який в мене летів, ймовірно, це були ножиці. Почалася бійка. Мені вдалося забрати ножиці. Побачив у дверях ключі і вибіг з приміщення. Та направився на роботу, де розповів про напад, але в міліцію чомусь не зателефонував", – говорить свідок.

Дмитро вважає, що напад був спричинений ревнощами, раніше він близько 5 років зустрічався з Юлією, подругою Вуйціва.

"Після спілкування зі слідчим мені зателефонувала Юлія, питала, як справи. У розмові вона згадала, що у бійці Вуйців використав ножиці", – розповідає свідок.

Свідок зазначає, що жодних стосунків з Юлією Бойко він не продовжував, однак протягом останнього року вона розбила йому вікно. Це свідчить про те, що вона порушила домашній арешт.

Нагадаємо, франківець Ігор Вуйців, якого судять за жорстоке подвійне вбивство із розчленуванням тіл убитих, звинувачується у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 ККУ. "Стоматолог-різник", як прозвали чоловіка у Франківську, був затриманий у листопаді минулого року і знаходиться в СІЗО.

Співмешканку "стоматолога-різника" звинувачують за двома статтями Кримінального кодексу – ч. 1 ст. 396 і ч. 1 ст. 310. Вона знаходиться під домашнім арештом.

Досудове слідство встановило, що 7 вересня 2014 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний позбавив життя свою першу жертву. Розчленоване тіло злочинець сховав у дворі на вулиці Вовчинецькій. 

Наступне вбивство підозрюваний вчинив 4 жовтня 2014 року, теж у стані алкогольного сп’яніння. З тілом жертви вчинив так само – розчленував і сховав у дворі.

Його подруга Юлія Бойко допомагала сховати сліди злочину. Про це вона свідчила на попередньому засіданні.

Читати також:  "Стоматолог-різник" бив свою співмешканку та змушував мовчати про вбивство

Юлія Бойко розповіла у суді, як допомагала "стоматологу-різнику" приховати сліди вбивства Ігоря Струтинського

Юлія Бойко зізналася, що вбивство Антона Кучерака "стоматологом-різником" можна було попередити, але вона цього не зробила

Родичі жертв "стоматолога-різника" наполягають на довічному ув’язненні вбивці 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: