fbpx

Прикарпатець Михайло Харук здобув ще одну медаль на зимовій Універсіаді-2023

Спорт 23:46, 22.01, 2023
НА ФОТО: Михайло Харук

Українські сноубордисти Надія Гапатин та Михайло Харук здобули бронзові медалі у паралельному слаломі в останній змагальний день на Всесвітній зимовій Універсіаді-2023.

“Михайло Харук і Надія Гапатин – бронзові призери Універсіади в паралельному слаломі! Браво тріумфаторам змагальних заїздів!” – повідомляє Федерація лижного спорту в Україні.

Зазначається, що вчорашній абсолютний чемпіон гігантського слалому Михайло Харук сьогодні показав найкращий результат у кваліфікаційних заїздах, але поступився у півфіналі. Невелика помилка привела спортсмена на третю сходинку п’єдесталу.

Запекла боротьба у півфіналі дала можливість Надії Гапатин отримати медаль. Попри незначну помилку спортсменці вдалося фінішувати з бронзою.

Прикарпатець Михайло Харук здобув ще одну медаль на зимовій Універсіаді-2023 1

“Вітаємо українських сноубордистів, а також тренерський штаб із вдалими медальними виступами на Всесвітній зимовій Універсіаді-2023 в Лейк-Плесіді. Ви – наша гордість!” – йдеться в повідомленні Федерації.

Нагадаємо, 21 січня Михайло Харук з села Ільці Верховинського району здобув для України перше “золото” Універсіади-2023 у паралельному гігантському слаломі.

Михайло заявив, що присвятив перемогу загиблому на війні снайперу Олегові Мазуру, та закликав присвоїти йому звання Героя України.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: