fbpx

Марцінків звинувачує невідомого нардепа у затримці будівництва моста на Пасічну

Суспільство 17:08, 14.11, 2017

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків пояснив на сторінці у соцмережі facebook свою причину затримки будівництва нового моста на Пасічну.

"Усі чекають початку будівництва нового мосту через Бистрицю Солотвинську у мікрорайон Пасічна. Так, прогнозовано роботи повинні були розпочатися в кінці жовтня. Проте через "сприяння" одного з народних депутатів України від Прикарпаття початок робіт затримується. Схоже, хтось ставить свої амбіції вище, аніж інтереси 250 000-ї громади нашого міста. Прикро, але міст ми таки побудуємо, попри постійні намагання нам завадити", – написав мер.

Зазначимо, договір про будівництво моста з підрядником був підписаний 17 жовтня.

Нагадаємо, тендер на будівництво моста з будівництвом транспортної розв'язки в районі вулиць Хіміків – Надрічна управління капітального будівництва міськвиконкому оголосило на початку липня з очікуваною вартістю 206,6 млн грн.

За будівництво моста змагалися чотири фірми. До аукціону не допустили двох учасників. Фірма ТОВ "Мостобудівельний загін №112" запропонувала найнижчу ціну – 120 млн грн. Пізніше виконуючий обов'язки директора ТОВ "Мостобудівельний загін №112" Сергій Порожнюк пояснив, що компанія запропонувала таку ціну, щоб закріпитися у регіоні.

Як писав КУРС, будівельні роботи будуть проводитися у три етапи. Перша черга – будівництво транспортної розв’язки на вулиці Надрічній, друга черга – будівництво вулиці Хіміків, третя – будівництво самого моста.
Камінь під будівництво нового моста через Бистрицю Солотвинську до мікрорайону "Пасічна" урочисто заклали 6 травня минулого року. Іванофранківці обрали назву моста інтернет-голосуванням – зі 150 варіантів понад 50% голосів отримала назва "Галицький".
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: