fbpx

У справі "стоматолога-різника" змінили суддю. Ще одна суддя пішла у відпустку

Суспільство 13:17, 29.01, 2016

У п'ятницю, 29 січня, в Івано-Франківському міському суді мав продовжитись розгляд справи франківського" стоматолога-різника" Ігоря Вуйціва, якого звинувачують у подвійному вбивстві, та його співучасниці Юлії Бойко. На судовому засіданні оголосили про зміну судді Інесси Болюк у зв'язку із завершенням повноважень. Ще одна суддя Іванна Ковалюк відсутня у зв'язку із відпусткою.

Нова суддя – Олеся Зеленко. Через відсутність судді Ковалюк на наступному засіданні 11 лютого вирішуватимуть, чи слухати з початку справу, чи продовжити розгляд.

Родичі потерпілих кажуть, що зміна головуючого судді "на руку" обвинуваченим, оскільки справу слухатимуть, ймовірно, з початку. Нагадаємо, згідно зі змінами до законів, обвинуваченому зараховується рік в СІЗО – за два в ув'язненні. 

Нагадаємо, франківець Ігор Вуйців, якого судять за жорстоке подвійне вбивство із розчленуванням тіл убитих, звинувачується у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 ККУ. "Стоматолог-різник", як прозвали чоловіка у Франківську, був затриманий у листопаді минулого року і знаходиться в СІЗО.

Співмешканку "стоматолога-різника" звинувачують за двома статтями Кримінального кодексу – ч. 1 ст. 396 і ч. 1 ст. 310. Вона знаходиться під домашнім арештом.

Досудове слідство встановило, що 7 вересня 2014 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний позбавив життя свою першу жертву. Розчленоване тіло злочинець сховав у дворі на вулиці Вовчинецькій. 

Наступне вбивство підозрюваний вчинив 4 жовтня 2014 року, теж у стані алкогольного сп’яніння. З тілом жертви вчинив так само – розчленував і сховав у дворі.

Його подруга Юлія Бойко допомагала сховати сліди злочину.

Читати також:  "Стоматолог-різник" бив свою співмешканку та змушував мовчати про вбивство

Юлія Бойко розповіла у суді, як допомагала "стоматологу-різнику" приховати сліди вбивства Ігоря Струтинського

Юлія Бойко зізналася, що вбивство Антона Кучерака "стоматологом-різником" можна було попередити, але вона цього не зробила

Родичі жертв "стоматолога-різника" наполягають на довічному ув’язненні вбивці 

Чоловік, який вижив після нападу "стоматолога-різника", дав покази у суді

Свідок не вірить, що "стоматолог-різник" вбивав через ревнощі

Матір дівчини стоматолога-різника каже, що Вуйців вчив її дочку пити та регулярно бив 

Потерпілі у справі "стоматолога-різника" вважають, що дівчина підсудного причетна до вбивства

Антоняк: Суд не має цілі затягувати процес у справі Вуйціва 

Справа "стоматолога-різника": свідок вважає вбивцю спокійним 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: