fbpx

До Франківська прибула перша інженерна техніка для будівництва моста на Пасічну. ФОТО

Суспільство 13:26, 18.11, 2017

Підрядник, який будуватиме міст через Бистрицю Солотвинську, привіз до Франківська інженерну техніку.

Фото з технікою опублікував міський голова Руслан Марцінків на своїй сторінці у фейсбуці.

"Приїхала перша інженерна техніка для будівництва нового моста в мікрорайон "Пасічна".
Частина кранів та інших механізмів вже в місті, решта ще в дорозі. Деяка їде з Одеси, інша – з Києва", – повідомив Марцінків.

Нагадаємо, тендер на будівництво моста з будівництвом транспортної розв'язки в районі вулиць Хіміків – Надрічна управління капітального будівництва міськвиконкому оголосило на початку липня з очікуваною вартістю 206,6 млн грн.

За будівництво моста змагалися чотири фірми. До аукціону не допустили двох учасників. Фірма ТОВ "Мостобудівельний загін №112", пов'язана з колишнім нардепом від Партії регіонів Володимиром Продивусомзапропонувала найнижчу ціну – 120 млн грн. Пізніше виконуючий обов'язки директора ТОВ "Мостобудівельний загін №112" Сергій Порожнюк пояснив, що компанія запропонувала таку ціну, щоб закріпитися у регіоні.

Будівельні роботи будуть проводитися у три етапи. Перша черга – будівництво транспортної розв’язки на вулиці Надрічній, друга черга – будівництво вулиці Хіміків, третя – будівництво самого моста.

Зазначимо, договір про будівництво моста з підрядником був підписаний 17 жовтня. Роботи мали розпочатися протягом 10 днів. Міський голова Руслан Марцінків звинуватив у затримці будівництва моста на Пасічну невідомого нардепа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: